GIV

דירת משפחה // 80 מ"ר // גבעתיים

2020

הדיירים בדירה הינם משפחה צעירה - זוג עם שני ילדים קטנים, מתחום ההייטק והחינוך.

במהלך חיפושיהם אחרי דירה למס' השנים הקרובות מצאו דירה בבניין בו התגוררו בשכירות. הבניין במיקום מרכזי בגבעתיים, עם נוף עד לחופי תל אביב ובריזה נעימה בשעות הערב. 

מתחילת התהליך המשותף הם סמכו עליי בעיניים עצומות וכך נוצרה תכנית לא סטנדרטית בעלת פתיחות מקסימלית בחלל המרכזי, עדות לכך היא הדירות המשופצות האחרות הרבות בבניין, שאף אחת מהן אינה דומה לזו בתכנונה.

הפתיחות הזו נוצרה על ידי תכנון מחדש של כלל המרחב, כולל הזזת מיקום המטבח והחללים הרטובים, ושימוש בעמוד קונסטרוקטיבי מאתגר במרכז הדירה כאלמנט מארגן עליו מוקמה הטלויזיה והוצמדה אליו ספריית מתכת.

כמשפחה צעירה בה שני ילדים מתחת לגיל 3 אחסון היה צורך ממשי וכך נתפרו למידותיהם ארונות רחבי ידיים ברחבי הדירה.

עקב לצד אגודל התקדמנו תוך מעקב צמוד על התקציב ויצירת תמהיל חומרי המייצר אווירת "הוגה" (HYGGE) וניחוח סקנדינבי מובהק.

אחרי

לפני

קרדיטים:

צלם: איתי בנית

סטיילינג לצילומים: מאיה לבנת הרוש

קבלן מבצע: סהר טוינה -  פאי פרוייקטים בע"מ

אלומיניום: פואד

פרקט: דקו פלוס

מטבח: רגבה

נגרות אומן: פשוט ריהוט

כלים סניטריים: גוטשטיין

תאורה: הום לד

ריהוט, טקסטיל ואקססוריז: גלי ליבנה, אובליפופ, נושקה, משתלת הכפר החדשה, צמר שטיחים, קרמיקה - לורי גולשטיין, תמה, עדי ניסני, מקרמה: שירי בורביקסן.

אמנות: גלריה הר-אל, אוצרת אמה דורון. 

 

WE Architects  //  +972-50-3331397 //  Efrat.Weinreb@gmail.com // © 2014  כל הזכויות שמורות לאפרת וינרב

  • facebook
  • Pinterest Basic Black
  • Instagram Basic Black