ONO

בית פרטי חד קומתי // 95 מ"ר // קריית אונו

IN PROGRESS

אב המשפחה גדל והתחנך בבית הצנוע, שנבנה בימיה הראשונים של קריית אונו. הבית נבנה והורחב לאורך השנים, טלאי על גבי טלאי עד שמבנהו לפני השיפוץ היה מסובך ולא קוהרנטי. לאחר שאמו נפטרה והוא ירש את הבית הוחלט כי יבוצע שיפוץ מבני ותשתיתי מקיף.

שיטת הבניה המקורית הביאה עמה אתגרים רבים שהיינו צריכים לפתור על מנת לאפשר חופש תכנוני, להזיז קירות ולייצר חללים נעימים ומרווחים שיתאימו לצרכי הדיירים, בתור התחלה בנו של בעל הנכס וזוגתו ובהמשך שוכרים (משפחה צעירה).

החלון הפינתי המקורי שהיה בסלון קטן המימדים נשאר במקומו והפך להיות הפנינה ששוטפת את חלל המגורים רחב הידיים שיצרנו באור טבעי. ישובים על הספה ניתן להנות מפאטיו מואר ומלא צמחיה שמכניס את הטבע לתוך הבית. המטבח מוקם בהמשך לסלון, במקום חדר השינה הישן. אל החלל המשותף נכנסים דרך מבואה שקופה מחודשת שבעבר הייתה מעיין מעבר שולי בבית. המטבח הישן הפך לחדר מאסטר מרווח ומואר. 

אחרי

לפני

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

 

WE Architects  //  +972-50-3331397 //  Efrat.Weinreb@gmail.com // © 2014  כל הזכויות שמורות לאפרת וינרב

  • facebook
  • Pinterest Basic Black
  • Instagram Basic Black