SMR

בית פרטי דו קומתי // הרחבת קיבוץ עין שמר

165 מ"ר

IN PROGRESS

המשפחה שתתגורר בבית הזה, גדלה תוך כדי התהליך, לשני הבנים התווספה נסיכה מתוקה.

לאחר מגורים של שנים בעיר, הם החליטו לעבור לנוף פסטורלי יותר, במישור החוף הצפוני.

הפרוייקט הנו חלק מהרחבת קיבוץ, בו ישנם "דגמים" אחידים, עם גמישות מסויימת. המשימה הייתה לייצר התאמה מקסימלית לצרכיהם במגבלות האפשר.

סובבנו את כיוון המדרגות והחלפנו בין המטבח לסלון, יצרנו נישה לארון כניסה עבור מעילים, מפתחות וכו'.

הגדלנו את חדר ההורים הממוקם בחדר הכניסה והסבנו חדר שינה נוסף לחדר עבודה/אירוח בעל מחיצת זכוכית.

החיים בקיבוץ לא סטריליים והייתה חשיבות ליצירת כניסה משנית לבית על מנת להוריד נעליים ולכלוך לפני הכניסה לבית ולא בדלת הראשית.

מדרגות העץ, שממשיכות מחזית המטבח סובבות סביב קיר בטון חשוף וממוסגרות ע"י מעקה מיתרים דקיקים ומינימליסטיים. לחלל המדרגות נוסף סקיי לייט להצפה באור טבעי והדגשת הטקסטורות של הקיר.

הקומה העליונה נהנת מגג משופע בעל קורות חשופות. האתגר היה לנצל גם את המקומות בהם הגובה הינו נמוך ולא מאפשר שימוש "רגיל". מיקום המיטה לצד נגרות מותאמת אישית שמשמשת כספסל אחסון/ הגדרה מחדש של שידה לצד מיטה.

לפני

אחרי

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

Architectural visualisation by: Dren Nishliu

 

WE Architects  //  +972-50-3331397 //  Efrat.Weinreb@gmail.com // © 2014  כל הזכויות שמורות לאפרת וינרב

  • facebook
  • Pinterest Basic Black
  • Instagram Basic Black